از جمله ورزشهای هوازی هم میتوان به دویدن سریع اشاره کرد. به طور کلی هر ورزشی که نیاز به تحرک زیادی داشته باشد و آن را در محیط باز و زیر آفتاب بتوان انجام داد، یک ورزش هوازی محسوب میشود.
احتمال دارد افزایش وزن( با ذکر نکته ی افزایش سایز شکم) باعث درد های کمر در شما شده است. ابتدا باید تشخیص صحیحی برای شما قرار داده شود.
چای، قهوه، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، لبنیات، ترشیجات و مواردی از این قبیل همه برای سودایی ها ممنوع هستند.
راهنمای دریافت رژیم پکیج های رژیم مقالات تخصصی ثبت مشکلات ثبت نام دریافت رژیم غذایی دریافت برنامه
۲۲ ماده غذایی سرشار از پروتئین برای تقویت عضلات و کاهش وزن
مصرف بسیار کم شیر گرم شده، حتماً با مقدار کمی عسل یا گلاب
هنگام غذا خوردن سرو صورتم خیس عرق میشه(طوری که مانع غذا خوردنم میشه علت چیست؟
سلام و خسته نباشید.من تمامی موارد بالا را دارم .از جمله از خواب سیر نمیشم بهمین خاطر شغلم رو از دست دادم و قتی بیدار میشم انگار اصلا نخوابیدم.سینوزیت دارم.افسردگی دارم.بد خلقم.بد درد دارم .بعد از بیدار شدن نیم ساعت پشت فرمون دوم نمیارم و دست پاهام بی حس میشه.
یعنی بدنش و سرش همیشه خشک و سرده و همیشه هم خلط پشت حلق here داره و دکتر بهش بخور اکالیپتوس داده و شریت افطیمونی و مصفای خون ولی بازم درمان نشد وعلائم ادامه داره.
حال روحی بد و افسردگی از گریه های بی دلیل گرفته تا گوشه گیری و منزوی شدن شخص کم خوابی و سبک شدن خواب، خوابهای ترسناک و آشفته، درگیری های ذهنی و دعوا با اطرافیان اما در ذهن خود! یعنی شخص حال خود را نرمال تصور میکند اما همانطور که در فکر فرو رفته به اصطلاح عامیانه ناگهان جوش آورده و عصبانی می شود.
پاسخ به زهرا من ۴۸ سالمه رفتم دکتر دارو گیاهی و تشخیصش بلغم بود بخاطر شکم و پهلو بزرگ از طرفی هم صبحا خلط پشت گلو دارم و اگرم سردی بخورم یا نفخ دار معدم شروع میکنه به تورم ورنج میبرم قبلا نداشتم در ضمن سنوگرافی انجام دادم گفتن کبد چرب دارم .یائسه هم شدم دوسال هست
کسانی که مزاج بدن شان سوداوی است اکثرا لاغر هستند و چهره ریز و کوچک دارند. در هر صورت این افراد اگر این مواردی که در زیر به آنها اشاره می شود را جز رژیم غذایی خود در نظر بگیرند و رعایت کنند می توانند از افزایش سودا در بدن پیشگیری کنند.
سلام آیا از این دارو هنگام شیر دهی هم میتوان استفاده کرد؟
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.